hotel villa ottone
hotel villa ottone
Prenota ora il tuo soggiorno all'isola d'Elba:

<< back


Bruiloft en huwlijksreis - evenementen


In het hart van het Middellandse-Zeegebied, midden in een prachtig eeuwenoud park, omringd door zeer verzorgde tuinen met een oppervlak van meer dan 24.000 m², ligt Villa Ottone met uitzicht op het vermaarde en bekoorlijke panorama van de golf van Portoferraio.
Deze historische Villa, die onlangs verbouwd is met inachtneming van de originele architectuur, is de perfecte bestemming voor wie in een omgeving rijk aan charme wil verblijven.
Dit prachtige neoklassieke bouwwerk dat praktisch uitsluitend met klassieke meubels is ingericht, heeft een magnifieke trap die vanaf de antieke zuilengalerij afloopt naar een groot en romantisch terras dat over zee uitziet.

Het complex biedt binnen en buiten talrijke ruimten, zoals bijvoorbeeld de antieke salon van Gravin Toscanelli die nog van de originele fresco’s is voorzien of de prachtige taverne aan zee, met zijn terras dat op het strand uitkomt.
Deze salon, die vroeger de oude loods voor de boten was, wordt tegenwoordig gebruikt voor elegante cocktails, geraffineerde buffetten, maaltijden van intieme vrienden bij kaarslicht of party’s. Het hotel beschikt bovendien over twee restaurants: één aan de rand van het zwembad en nog een ander, bijzonder sfeervol restaurant, dat recentelijk werd gemoderniseerd, in het weelderige park.
Al deze ruimten vormen het ideale decor voor elegante recepties, trouwdagen, feesten, cocktails, zakenlunches of droomconcerten. Dit alles overdag in de schaduw van eeuwenoude bomen en ‘s avonds onder de sterrenhemel.

De recepties kunnen naar believen georganiseerd worden, al naar gelang de eigen smaak en behoeften.
De kwaliteit van de tafelservice is van het allerhoogste niveau.
Alle recepties en alle soorten feesten zullen over geraffineerde en bijzonder verzorgde menu’s beschikken.
De luxueuze buffetten zijn het resultaat van de verrukkelijke kookkunsten van onze chefs en zullen met onberispelijke stijl door onze staf georganiseerd worden.

De bloemstukken zullen deze evenementen die zich in een magische atmosfeer afspelen, onvergetelijk maken.

Voor bruidsparen die op zoek zijn naar een werkelijk romantische en onvergetelijke dag bestaat de mogelijkheid om de religieuze plechtigheid in het park aan zee te laten plaatsvinden.

Elk evenement, uniek en exclusief, zal onvergetelijk zijn


De eigenaars van de Villa, samen met de medewerkers en de hele staf (80 personen in totaal), zullen op uw wensen vooruitlopen en uw smaak aanvoelen, zodat een tot in de kleinste details verzorgde organisatie u tot de absolute hoofdrolspelers maakt van een onvergetelijk evenement.
Er wordt service van eerste kwaliteit geboden voor elk type privé of officiële ontvangst: van de klassieke bruidsmaaltijd tot de zakenlunch met een buiten ingericht buffet, tot cocktails, diners en party’s.
Bloemversieringen, keuze van de achtergrondmuziek tijdens de receptie en toewijzing van de kamers aan de gasten worden op uw aanwijzingen met behulp van onze medewerkers georganiseerd.

De volgende service kan worden geboden:
Reservering van huwelijksreis in het hotel met een korting van 10% in laag- en middelseizoen;
Organisatie van burgerlijke en religieuze plechtigheid;
Organisatie van religieuze plechtigheid in het hotel;
Suggesties voor de keuze van de kerk;
Transfers luchthaven-hotel, kerk-hotel en vasteland-eiland-vasteland;
Bewaakte privé-parkeerplaats;
Auto - en bootverhuur.


Vanaf de trap van de Villa heeft men toegang tot een romantisch met bloemen omlijst terras waarop een elegante gazebo is opgesteld die perfect ruimte biedt aan recepties, cocktails, een eenvoudig aperitief of de religieuze plechtigheid.
De ruimte onder de zuilengalerij waar onze pianisten hun spel laten horen, vormt het brandpunt van het hotel en is perfect voor elk type evenement.
Voor een romantisch diner bij kaarslicht is het sfeervolle restaurant in het park ideaal, dat het toneel vormt voor recepties in grote stijl; of als alternatief een elegant diner met barbecue aan de rand van het zwembad, omringd door weelderig groen en de Villa op de achtergrond.
Ook kan de avond georganiseerd worden rond een cocktail of een buffet in het park.
En waarom niet de bruidstaart aansnijden op het terras van de taverne, waar gedanst kan worden tot ’s avonds laat?

Tot uw beschikking:
Stijlvol tafellinnen;
Uitstekende menukeuze, ook kosher;
Seizoensprimeurs voor het buffet;
Selectie van geraffineerde champagnes en wijnen uit onze internationale wijnkelder;
Bijzondere desserts en bruidstaarten, door onze specialisten vervaardigd;
Bloemdecoraties naar thema;
Dansvloer die in de tuin wordt aangelegd;
Er staan snaarinstrumenten en drie piano’s tot uw beschikking: in de taverne aan zee, in de historische Villa en in het restaurant.
Diverse stijlen en opties voor entertaining:
pianisten, klassiek orkest, jazz, DJ of muziekgroep, zanger en orgelspeler voor religieuze plechtigheid


Bijzondere kamers:

Afhankelijk van de beschikbaarheid en door contact op te nemen met de hr./mw. Di Mario kan korting worden verkregen voor familieleden.
Het bruidspaar krijgt voor de bruidsnacht gratis een suite of bijzondere kamer aangeboden, samen met een uitnodiging voor nog een overnachting ter gelegenheid van het eerste huwelijksjaar.


Speciale cadeaus voor het bruidspaar op de dag na het huwelijk:

Een fles champagne;
Ontbijt geserveerd op het intieme terras van de kamer;
Thee of cocktail geserveerd in de kamer of in de bar van Villa Ottone;
Mogelijkheid om de kamer later dan gewoonlijk te verlaten;
Een speciaal cadeau voor de bruid.


De laatste voorbereidingen voor de plechtigheid :

Het wellness center "Essentia" is in het hart van het park gelegen, in de buurt van de fitnessruimte Technogym.
In dit centrum met kapper, schoonheidsspecialist en gediplomeerde masseurs, vindt u het comfort van een sunshower, zes cabines, en Turks bad, emotionele douches en een relaxruimte.
Naast specifieke oosterse en ayurvedische behandelingen, beschikt het centrum over de vakbekwaamheid van "Phytomer", een bedrijf dat in 1971 in Saint-Malo werd opgericht en voorloper is op het gebied van marine cosmetics.
Onze wellness-specialisten hebben een serie equilibrerende programma’s ontwikkeld die de weldaad van water en stoombaden combineren met exclusieve massages.


Foto’s en videoreportage:
Bruidsfoto’s kunnen door onze officiële fotograaf verzorgd worden, met als omlijsting onze prachtige neoklassieke Villa, de salons, de magnifieke trap, het park of de antieke trappen die naar het strand afdalen.


Bevestiging beschikbaarheid

Wij zullen met genoegen op elk moment de beschikbaarheid bevestigen; om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam meerdere maanden van tevoren te reserveren.
Alle service wordt met de uiterste zorg en vakkundigheid geheel volgens uw behoeften en in elke gewenste stijl geboden.

Voor meer informatie over onze service of voor een afspraak kunt u contact opnemen met de Eigenaar, Dhr. Mario Di Mario Gsm +39.335.63.80.73.2
of
Mw. Véronique Di Mario
Gsm +39.335.61.22.937 - E-mail: veronique@villaottone.com


Villa Ottone bewaart tot op heden de charme van een antieke en adellijke residentie.
Architectonische periode: helft van de 18e eeuw – Aan zee - Oppervlak 2,5 hectare
Drie binnenzalen – Drie buitenrestaurants – Een binnenrestaurant met airconditioning
Capaciteit restaurants van 10 tot 250 plaatsen, naar gelang het seizoen
Personeel: 80 personen
Overige eventuele service op aanvraag.<< back